Davant de la pandèmia causada pel nou coronavirus, cal conèixer quina és la importància d’una bona desinfecció i neteja per evitar la Covid-19 que ha cobrat milions de vides al món.

Neteja i desinfecció per evitar la Covid-19

Diverses mesures han estat orientades per les autoritats sanitàries i per l’Organització Mundial de la Salut davant la presència de la Covid-19, causada pel nou coronavirus. Entre aquestes hi ha el distanciament social, l’ús de mascaretes i el rentat freqüent de mans, així com la idònia neteja i desinfecció dels espais.

Malgrat que la principal forma de transmissió de virus es produeix de persona a persona, el contagi també pot donar-se per contacte amb superfícies contaminades pel virus. D’aquí la importància de mantenir la higiene correctament. A continuació, enumerem una sèrie de mesures a aplicar:

  • Ventilar correctament.
  • Netejar diàriament amb aigua i sabó les superfícies de contacte freqüent. Emfatitzar en els llocs més utilitzats.
  • Desinfectar les superfícies amb material adequat.

Segons estudis científics, queda evidenciat que el rentat freqüent de mans i la desinfecció de superfícies i objectes són imprescindibles per frenar la propagació de la malaltia. I és que, diàriament estem en contacte amb objectes i superfícies que emmagatzemen bacteris i virus per exposició.

A més, es recomana netejar diàriament els objectes d’ús personal. Poden ser desinfectats amb un drap net amb solució hidroalcohòlica o alcohol comú diluït en aigua (70 ml d’alcohol i 30 ml d’aigua).

A Wolf Control sabem que és important comptar amb una desinfecció adequada en tots els llocs on hi ha afluència de persones per tal d’evitar contagis de COVID-19, per això oferim els nostres serveis de desinfecció per poder gaudir d’un entorn molt més higiènic i segur.